Close

+31 (0) 299 671445 - info@decall.nl

Algemene informatie

Algemene Informatie

Decalliseren is het duurzaam decoreren van metalen, kunststof, keramische en glazen platen, profielen en objecten d.m.v. het inbrengen van pigmenten in een speciale powdercoat- of natlaklagen met een standaard of een door de klant gewenst motief.

Decalliseren is uiterst milieu vriendelijk proces om metaal of glas producten te decoreren en het is zeer breed toepasbaar. Milieu vriendelijk mede door het produceren  van de  onderhoudsvrij  producten  die ook goed  recyclebaar zijn. Decall Consulting kan u van dienst zijn met een grondig advies, een volledig bewerkt product en implementatie van uw eigen productieprocessen.

 

Duurzaam gedecoreerd

”Decall Consulting verenigt vele verschillende productvoordelen in één product”

De vele voordelen die poedercoating al tientallen jaren zo populair maken zijn ook van toepassing op de decoraties van Decall. Door de unieke sublimatiemethode gaat Decall echter nog een stap verder in het bieden van oplossingen voor esthetische en creatieve wensen op industrieel gebied en in uw eigen productieproces.

Toepassing:

INDUSTRIE: automotive, interieur van schepen en vliegtuigen, technische en fotopanelen, standbouw, etc.

BOUW: Exterieur: gevels, zonwering, kozijnen, etc. Interieur: keukens, bars,  scheidings- en badkamerwanden, etc.

INFRASTRUCTUUR: bewegwijzering, masten, kunstwerken.
Eigenschappen: Qualicoatgarantienormen -10 jaar, antigraffitiwaarden, krasvastheid en UV-bestendigheid.
Standaardmotieven: houtnerf, marmer, graniet en duizenden fantasieen. Klantspecifieke motieven: illustraties tot een printkwaliteit met een resolutie van 1440 dpi.

Decall Consulting heeft jarenlange productie ervaring. Wij kunnen uw producten laten decalliseren. De productiefaciliteiten hebben de beschikking over alle soorten decallisatie machines, die profielen tot 20 meter produceren.

Profielen:

  • Standaard: 300 x 9 m
  • Speciaal: 300 x 20 m

Platen en objecten:

  • 4000 x 1500 x 300 mm1
  • 6500 x 1250 x 300 mm1
  • 7500 x 650 x 300 mm1

Rollen:

  • 1,6 breed x gewenste lengte

Een grote variëteit van specifieke objecten behoren tot de mogelijkheid. Wij kunnen voor alle toepassingen en branches productie opdrachten laten uitvoeren.